Emissionen Nr 6 1996: Elin


Cliff Barnes å jag ...

Jag är en riktig looser... Det är inte lätt att erkänna men så är det tyvärr...

Efter ett Elin-möte i början av oktober, där vi för övrigt bestämde allt om den kommande innebandytuneringen, begav sig Maya glatt till telefonen för att boka KTH-hallen.

Ridå...

Ca 3 min senare kom hon tillbaka med en dyster min och meddelade att hallen var bokad. Jaja, tänkte jag, då får vi väl ta ett annat datum. Så lätt skulle vi dock inte komma undan. Maya kom med det dystra beskedet att det inte fanns en tid så långt ögat kunde nå ända fram till jul. Ridå Petra...

Efter att ha försökt boka diverse andra hallar här runt omkring med negativt resultat beslöt vi oss för att ha innebandyn direkt efter jul... Det innebär att även om tuneringen går av stapeln nästa år, kommer den att räknas till det här året.

Vad menar hon nu? Ett litet exempel:

Styret -96 ska givetvis ställa upp eftersom det är 1996 års tunering, medan styret -97 får ge sig till tåls ett år till. Om de vill får de naturligtvis vara med de också...

På måndag går det bra att börja boka KTH-hallen till nästa termin, lita på att jag kommer att vara på hugget då... Vi har forhoppningsvis när detta kan läsas bestämt datum för innebandyn, en baskettunering och en volleybolltunering, alla går av stapeln nu i vår..

Detta var ett försök till ursäkt för att innebandytuneringen inte blir av förre nästa år. Hoppas att alla är lika sugna på att spela innebandy i januari!

Till sist:

Glöm inte att skriva upp er på Spadlistan!!! (Tjat, tjat...)

Eder misslyckade idrottsledare
Petra


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.