Emissionen Nr 3 1996: På västfronen nytt


ViVet har fått en ny styrelse

Den 15:e februari hade ViVet (Vi i Västerås elektroteknologer) ordinarie årsmöte. Den gamla styrelsen avsade sig sitt uppdrag och abdikerade med omedelbar verkan. Det var tvunget att en ny styrelse tillsattes samma kväll.

Som tur var hade årsmötet föregåtts av valberedningsarbete där de som kände sig manade eller blev tillfrågade kunde säkra en plats hos de nominerade.

Mötet blev en aning utdraget p.g.a. ett antal planerade och oplanerade vätskepauser. Att en del pausade hela kvällen kan väl lämnas därhän men till slut kunde dagordningens sista punkt rivas av. Under mötet kunde konstateras att E-94:orna gjort ett utmärkt arbete där inte bara föreningens rutiner optimerats utan även kassan förstärkts med ett antal kilo kronor. Utöver det som sagts kunde även en ny styrelse se dagens ljus. Det faktum att alla de fyra tjejerna i ettan blev invalda i styrelsen bäddade för spekulationer och misstankar om pengar under bordet. Detta kunde sedemera dementeras, eftersom ett sådant stort bord inte existerar.

Vidare kan vi berätta att i mitten av mars begav vi oss (både E-94 och E95) till ABB i Ludvika för ett eminent, lärorikt samt gratis studiebesök. Besöket följdes av förhandsvisningen till maskinarnas spex Siaren på central plats i Västerås. För övrigt flyter livet som vanligt här i Västerås med för lite studier, för många tentapubar (vilket logiskt föregåtts med på tok för många tentor) samt längtan efter sommaren...

Camilla Hiertner, Ordf ViVet
Stefan Borsos, Tradarre ViVet


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.