Emissionen Nr 3 1996: OrdfOrd


Ord för Ord

Vår kära ordförande har tröttnat på att bli kallad ömsint, så vi konstaterar bara att här kommer terminens sista ordford.

[Bild]

Vår Ordförande.

Hej på er! Nu är det vår igen, det trodde man inte att det skulle bli för några veckor sen. Det tar väl inte så lång tid tills det är sommar och höst igen. Det lät pessimistiskt jag vet, men jag ser fram emot hösten och de nya e96:orna som kommer. Vi får alla göra vårt bästa för att de ska trivas.

SpExet

Vi har fått ett nytt och roligt gäng, de verkar i alla fall ha kul ihop. Jag tänker på SpExet vårt alldeles eget spex. De behöver nog all hjälp och uppmuntran de kan få så jag tycker vi ska ställa upp och peppa dem så att det blir ett bra och roligt spex. Själv tänkte jag försöka vara med på ett hörn om jag hinner. Ju fler som är med desto bättre. Man måste ju inte fåna sig på scen om man inte vill, det finns alltid annat att hjälpa till med runt omkring.

Place de la résistance

Det ryktas att det har öppnat ett nytt Cafè på teknis område. Kaffet ska enligt väl underrättad källa smaka ljuvligt. Har du av någon anledning missat ljudet av kaffebönor som mals, hett vatten som porlar och den ljuvliga doft som sedan sprider sig så tycker jag att du ska bege dig till Cafè Place de la résistance. Du behöver endast tre små mynt för att få en ångande kopp nybryggt kaffe i handen. Jag vill ge en eloge till tolveriet och alla andra som hjälper dem. Jag tycker att tolvan blir finare och finare. Bra med klädhängare det känns hemtrevligt.

Val SM

Om inte SM redan har varit så tycker jag att ni borde gå dit. Det är den 9:e maj. Nya halvårsposter ska väljas. Har du inte kandiderat i förväg så går det bra att motkandidera under mötet. Man ställer sig helt enkelt upp på SM och säger att "jag är mycket bättre än honom/henne på att mata fiskarna" t ex, och blir då kanske hoftorsk istället för någon annan. Om SM redan har varit vill jag hälsa alla nya funktionärer hjärtligt välkomna. Tänk på att ni engagerar er därför att det är kul, så ha kul och hitta gärna på roliga saker att göra för era kompisar.

Qarneval

Qarnevalen är något vi alla ser fram emot. Även om man inte är med i ett ekipage är det väl värt att gå och titta på kortegen. Den är den 18:e maj. Detta är det sista ordet i år men jag hoppas att det blir en skön och varm sommar så att vi kan ta nya tag i höst. Till er som ska på Esquader vill jag önska trevlig resa och jag lovar att be Pohlman om vackert väder om jag ser honom. Just det här med vackert väder är svårt att kombinera med studier hur många gånger man än försöker sitta ute och plugga så går det inte så bra som man tänkt sig. Fast jag tänker inte ge upp än, tredje våren gillt, man vet ju aldrig det kan fungera! Mitt citat den här gången talar för sig själv. Ge inte upp pluggandet utan kämpa vidare men fundera samtidigt över dessa kloka ord:

Fantasi är viktigare än kunskap – Albert Einstein

Trevlig sommar vi ses i höst!

Er ordförande
Cecilia Ohlsson


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.