Emissionen Nr 3 1996: Styret i hatt...


Country, sång, grillspett och öl!!!

Så var det äntligen dags för årets första mästerafton, en fest som styret ordnar för sektionens funktionärer. Denna gång var kalaset en aning amerikainfluerat...

Efter att ha snokat runt lite i 12:an för att ta reda på vad det skulle bli att äta blev vi utfösta till borggården med en konstig lapp i handen som man själv fick ta ur en hatt. Vi förstod nästan genast att det var en pusselbit och vi började omedelbart att pussla ihop oss. Efter mycket om och men fann jag tillhörighet i kycklinggruppen (det var faktiskt en kalkon, CHE anm.).

Grill, grill, bränn, bränn

Efter det att alla i gruppen var upphittade skulle vi gå vidare. Åsa som blev ensam i sin grupp anslöt till kycklinggruppen (kalkon, CHE anm.) när hon fick reda på att varje grupp skulle komponera en egen sång. På vägen till T12 där vi skulle gnugga våra geniknölar möttes vi av grillar fulla med grillspett, mums!!! Än så länge var det emellertid se men inte röra...

Långben

Väl inne i T12 fick varje grupp obegränsat antal nachos med salsa och gräddfil, dessutom en hel del kannor med öl. Detta gjorde att alla grupperna blev kreativa som sjutton och vilka mästerverk som skrevs!!! Alla grupperna skulle göra en cover på She´ll be coming round the mountain, ni vet den där melodin Långben nynnar på julafton. Vår grupp hade dessutom temat Arizona.

Mat och sång

Tillbaka in i 12:an satte vi oss till bords gruppvis. Här blev vi serverade grillspett med pommes frites och vitlöksbröd av styret i käcka cowboyhattar. På grillspetten satt kött, svamp, köttbullar, paprika, prinskorvar och ännu mera kött, smaskens!!! Ölet fortsatte att vara mycket och gratis tills det tog slut!!! Medan man åt kunde man roa sig med att sticka hål på de ballonger som styret hade hängt upp i taket med hjälp av sina använda grillspettpinnar. Många tog tillfället i akt....

Sångtävling

Under middagen pågick en liten sångtävling där grupperna framförde sina alster. Bidragen var av aningens skiftande kvalitet men styret hade nog ändå en ganska svår uppgift som jury. Till efterrätt fick vi glass med chokladsås till allas stora glädje och spänningen steg, vem skulle vinna???

Juryns utslag

Under glassätandet var det dags för juryn att avslöja segraren i sångtävlingen. Segraren var kycklinggruppen!!! (Att det ska vara så svårt att se skillnad på en kyckling och en kalkon, CHE igen) Detta var nog mest förvånande för kycklinggruppen själva (suck!!! CHE ger upp...). Juryns motivering var att det var den enda sången på engelska, det säger väl en del om sången i det bidraget... Vinnarlåten framfördes på nytt. Nåja, segrarna lät sig inte nedslås av segern utan drack glatt upp förstapriset som bestod av en flaskan med bobbel.

Mera grill och bränn

Nu föstes alla ut till grillarna igen där de som ville kunde hålla små stackars vita och rosa mashmellows på en pinne över elden. En stunds mingel och avundsjuka blickar på vinnarnas bobbel utanför 12:an följde innan styret hade fixat till allt därinne igen. Nu var baren öppen och festen fortsatte hela kvällen. Ett stort tack till styret för en mycket lyckad fest!!!

Petra, spettälskare


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.