Emissionen Nr 3 1996: För 12an i tiden


För Tolvan i tiden

På februari SM togs ett beslut att Tolvan ska göras om under sommaren. Styrelsen fick i uppdrag att sammanställa de inkomna förslagen till förändringar och presentera ett slutgiltigt förslag på maj SM.

Idéerna är många och ofta genomförbara. Tyvärr går det inte att uppfylla önskemålet om att takhöjden ska höjas och golven ska sänkas även om det vore önskvärt. Det är främst vextrummets "skolsals miljö" många tycker är tråkig och vill ändra på.

Vextrummet

Träpanel ska sättas upp längs väggarna i hela rummet. Någon form av vit tapet med struktur kommer att pryda den övre delen av väggen. Baren ska målas i en mörkare brun färg och få en mer "tung framtoning". Stolar och bord ska bytas ut. I hörnet där PR:s gröna frys står, blir det en myshörna med en skinnsoffa.

Köket

Köket får en diskho till för att minska diskkön under luncherna. Ett draperi sätts upp så vi slipper se all junk nere i hörnet vid proppskåpet. Eventuellt ska ett nytt golv läggas in. I de andra rummen kommer inga stora förändringar ske.

Fixa hjälp

För att kunna genomföra ombyggnaden av Tolvan behövs det pengar. Sektionen kommer att bidra med en slant, men Elektros kassakista är inte oändlig. Håkan Löfgren, E95, ska försöka få fram sponsorer. Har du tips på någon byggfirma, möbelskojare, rörmokare eller annan firma/person som kan tänkas vilja hjälpa till, kontakta Håkan.

SS - skänk en stol

Du kan själv sponsra Tolvan med en alldeles egen stol. Sätt in 200 kronor på PG 505306-1 så får du en stol i vextrummet med ditt namn på. Märk inbetalningen med ditt namn och vad pengarna ska användas till, så lovar vi att hjälpen når fram. Du vågar aldrig...

[Bild]

Tolveriet – elektros egen dansförening!

Alla får följa med

Vecka 32 och 33 drar vi igång fixandet i Tolvan. (Vecka 34 invaderas Tolvan av n0llan.) Det kommer att bli en hel del målande, tapetserande, fejande, men också en massa tjo och tjim. Är du intresserad av att hjälpa till, lägg en lapp i 12C:s fack i funkrummet med namn och telefonnummer. Alla blivande faddrar får en lapp på fadderkonferansen där ni kan skriva att ni är en händig härlig, hejare på att slåss med hammare.

Dörren

Många undrar när de snart ett år gamla passerkorten ska fungera i Tolvan. Det är systemgruppen på NADA som har hand om och registrerar korten i E-huset. När de lägger in de nya vet jag inte. Har du slängt eller tappat bort ditt gamla kort, gå upp och be dem registrera ditt nya kort!

Ha en skön sommar!
Folke, 12C


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.