Emissionen Nr 2 1996: Idrotta mera!!!


Sportnytt på sektionen!

Hejsan alla E-sportisar!!! Det är vi som är Elin, för tillfället mest kända för att ha blivit beordrade att göra 800 armhävningar på senaste SM...

Förutom detta pysslar vi med en del andra saker (mellan alla armhävningarna...). Vår huvudsakliga uppgift på sektionen är enligt stadgarna att hålla sektionsmedlemmarna i god kondition. Därför ordnar vi en hel del tuneringar o.dyl under året. Härnäst kommer vi att anordna en volleybolltunering någon gång i vår. Håll utkik!

Den aktuella spadställningen

Namn: År: Poäng:
1. Mikael Ekman e94 32
2. Olof Gunnarsson e92 28
3. Bengt Persson e89 23
4. Henrik Eriksson e92 21
5. Tobias Grewin e92 20
Kathrine Hogseth e93 20
Mattias Nyrén e91 20
6. Erik Brunskog e92 19
7. Erik Bohman e91 18
Anna Lundqvist e93 18
8. Patrik Blidefalk e92 17
Staffan Nyström e90 17
9. Osquar Ahlberg e89 16
Mikael Jansson e94 16
Daniel Karlsson e91 16
Magnus Lövqvist e94 16
Joakim Peterson e92 16
Maya Sufan e95 16
Christin Wendel e94 16
10. Magnus Gustavsson e92 15

Spadpoäng

Spaden är en tävling mellan sektionerna här på KTH. Elektro placerade sig sexa förra året, i år ska vi komma bättre!!! Tyvärr så missgjynnas vi en hel del då antalet poäng delas med antalet sektionsmedlemmar. För att råda bot på denna orättvisa måste vi helt enkelt sporta mera!!!

Skriv upp dig på spadlistan så fort du har idrottat på KTHs område eller på Universitetet. Du får även poäng om du deltar i arrangemang ordnade av Elin eller IdrU, dvs kårens idrottsnämnd. Hör gärna av er till oss om ni undrar hur många poäng olika saker är värda.

Ni Som Var Med I Innebandytuneringen!!!
Glöm Inte Att Skriva Upp Fem Poäng På Spadlistan!!!

Sola och spring!!!

Sola-stafetten är en stafett för Sveriges studenter som går mellan Göteborg och Karlstad. Elektro kommer naturligtvis även i år att deltaga, vi måste ju komma före Data och Fysik i år med och knäcka dem för gott...!!! Det finns 30 stycken sträckor med varierande längd och svårighetsgrad och minst sju sträckor ska springas av tjejer. Passa på att åka med på detta, det är jättekul!!!

I år kommer Sola-stafetten att gå av stapeln den 3-4 Maj.

Klubbor o slag

Lördagen 2/12 gick Elektros årliga innebandykrig av stapeln. Ett gäng lag slogs om den åtråvärda pokalen men det var Babes r'us som segrade, kanske tack vare deras gräsligt färgade tröjor som förblindade alla motståndare!?

Eftersom varje lag skulle ha minst en tjej i laget fick de lag som inte hade någon låna in från andra lag. Det blev en svettig eftermiddag för vissa...

Bli en Elin!

Om du har några frågor eller ide'er om sportlivet på sektionen får ni gärna höra av er till någon av oss. Dessutom får ni gärna vara med och ha kul med oss i Elin, hör av er!!!

Sporta lugnt i kylan!!!

Eder idrottsledarinna 1996

Petra Barkeby
e94_peb@e.kth.se


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.