Emissionen Nr 1 1996: Vem? Vilka?


Styret anno 1996

Skall öppna stånd på stan? (Förvanskat citat från SM 5/12 1995)

Lovisa Olofsson (E95), öfvrig

Vill tillsammans med Martin jobba för ökad kontakt med andra sektioner/skolor.

Michael Wicander (E93), vice

...lovar verka för en ren sektionslokal... (Citat från SM5/12 1995)

Folke Anger (E94), 12C

Jag skriver mer gullipluttsnutt i ledaren i stället...

Björn Guillemaut (E94), CHE

Hej å hå i lingonskogen. Jag heter fajbjoj Erik och jag vaktar sektionens alldeles egna spar-gulle-gris. Där kan ni också få stoppa era små slantelislantar...

Erik Hansson (E94), kassör

Hej, jag är er nya kramgoa Amse, Susanne.

Susanne Beckman (E93), Amse

Om mig själv: Josefine Olofsson. Jag är klubbmästare på alls vår kramgoa favoritsektion Elektro! – Må vi tillsammans ha en gudomligt festlig vår!

Josefine Olofsson (E94), klubbmästare

...vill jobba för ökad kontakt med andra sektioner/skolor... (Citat från SM 5/12 1995)

Martin Sigurdson (E94), sekreterare

Fredrik vill fortsätta arbetet med att förbättra vår utbildning.

Fredrik Jonsson (E91), SNO

Jag heter Sara och som StURe är det min uppgift att tala om att den lilla presenten som du fick med Emissionen INTE är ett tuggummi. Kom gärna och prata med mig om du vill veta mer om hur den används, eller om du vill diskutera någon annan studiesocial fråga.

Sara Roos (E93), StURe

Några ord om mig själv: Er nya omsinta, snälla och jättegulliga Ordförande är jag Cecilia Ohlsson E93. Jag är en glad tjej som gärna pratar med dig om du vill det. Alla idéer – seriösa såväl som tokiga - är hjärtligt välkomna.

Cecilia Ohlsson (E93), ordf.

Källerimästare, Thord Schibler. Jag är Er mysiga bullgubbe med ett sött budskap: Bättre med en fullt betald kleggboll i magen än att ha mage att betala för dagen.

Thord Schibler (E94), källerimästare

Vad som tilldrog sig å förra SM

SM var det ju för ett tag sedan. SM har det varit ett antal gånger. En glimt från SM anno 1973 återfinns nedan. (Taget från Emissionen 4-73)

I slutet av mars hade sektionen ånyo ett av sina häpnadsväckande möten. Denna gång i gasquekällaren. För att förfriska de närvararde EOsquarulda serverades sill och 18 sorters brännvin. 10st E1, 7st E2, 4st E3 och 3st E4-oändligheten. De första 6 paragraferna behandlades snabbt. Vid den sjunde hämtade dåvarande ordf. sprit. Därefter togs ett större antal nubbar.

Debatten blev så småningom mer och mer förvirrad och följande beslut blev frukten av denna. Posten "Sola" döptes om till "Sola Grand Prix" Posten "Bidrag" döptes till "Icke destillerbara produkter" Cykelstället skall flyttas till en säkrare plats. Önskemål om rakade operationsförstarkare och EOsqulda i fyrfärgstryck i Emissionen framfördes. Funkrumsdörren hämtades för att förevisas. Hrr Musikborgarrådet hävde öl. Klubbmästaren tvättade Frk blivande kassörens panna med sprit.

Mot slutet var mången kraftigt omtöcknad, föredragslistan följdes ej och flera motioner blev ej behandlade. Voteringen var mycket diffus och endast ett fåtal var riktigt säkra på vad man röstade om. Justeringsmännens pekfingrar sviktade betänkligt när röstantalet skulle beräknas. Hrr Öfveringenjoren övade torrsim och även andra personer hade stundtals intim golvkontakt.

Det röstades också om SM skulle bekosta sprit och taxiresor hem for samtliga närvarande men detta förslag gick dessbättre ej igenom. Visst var det rysligt trevligt, norrskenseffekten var synnerligen påtaglig, och även mina fötter visade bristande samarbetsförmåga. Men det var ju trots allt c:a 15000 kr av E-Osquaruldas pengar som skulle fördelas.

Man kan då verkligen ifrågasätta om nubbe hör till SM. Som förre ordf. P.O Myrén sade: "E-Osquar är inte mogen för sill med nubbe vid SM". I fortsättningen lär nog ärtsoppa med punsch vara yttersta gränsen för sådana har evenemang.

Nästa SM kommer att hållas i Tolvan den 25/5. Några förfriskningar kommer ej att serveras, utan det blir ett kort och sakligt SM. Jag hoppas att många kommer, trots att man inte lockar med dryckjom.

Skrev Åke W


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.