Emissionen Nr 1 1996: Sidan 3


Elektrosektionen presenterar:
Den nya, ömsinta ordföranden!

Hej! Jag heter Cecilia Ohlsson och är er nya Svensklär... öh... Ordförande menar jag förstås. Julen är slut och ett nytt år har börjat.

Jag antar att ni liksom jag lovat heligt och dyrt att bli en flitigare och ordentligare människa. Man SKA hänga med i skolan och man SKA träna mer (alt. börja träna). Det värsta är att det har man lovat sig själv inför varje terminsstart. Tyvärr håller det bara i sig i ungefär en månad, om ens det. Fast jag har länge undrat om man inte är en ganska lycklig människa även fast man inte är så flitig och ordentlig. Det skadar inte att blanda upp studierna med lite sektionsliv. Festa då och då med sina kompisar måste man nog göra för att orka med att studera i fem år.

Roligt hoppas jag att det blir det här året 1996. Jag ser fram emot det. Vårbalen är ju en av de stora händelserna under året eftersom vi firar nyår enligt den binära tideräkningen. Pampigt är det. Tänk er själva att se alla sina kompisar iförda vackra klänningar och stiliga frackar. Det är annat än jeans och t-shirt det!

FoF och SM

Nya FoF (Förfaddrar) och ny ÖSK (överskændare) ska väljas om de inte redan är valda. Till hösten kommer E96:orna, och det ser vi väl alla fram emot. Det stora målet jag och styrelsen (styrelsen finns presenterad på en egen sida) har är att få tillbaka lite sektionsanda. Vi vill att du som har en rolig idé, något du vill göra på sektionen, pratar med oss. Det är vi, alla E-Osqulda och E-Osquar som är sektionen! SM, Sektions Mötet är ett möte för alla på sektionen. Där kan du säga vad du tycker, och påverka det som händer. Gör det! Ni får gärna lämna in motioner om ni tycker att något ska ändras. Tyvärr har nog februari-SM varit, men till maj-SM går det bra.

Beröm för engagemang

Nu vill jag ge beröm åt alla er som har engagerat er på sektionen. Ni gör ett jättebra jobb och jag hoppas ni fortsätter att engagera er. Det kanske känns tungt ibland men tänk på att du fått fler kompisar och att du inte bara har tentor och tentaplugg som minnen från din studenttid. Alltså: KÄMPA VIDARE, NI GÖR ETT BRA JOBB!! Jag vill till sist bara ge er ett bra motto att leva efter: Man har inte roligare än man gör sig!

Er Ordförande,
Cecilia


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.