Emissionen Nr 7 1995: Qulturattack!


Den här gången fick vi i alla fall välja rubrik själva!

Krutröken skingras över slagfältet och de tre mystiska ryttarna stiger upp på sina imaginära riddjur och försvinner bort mot den nedgående solen.

På förekommen anledning är denna bild tagen under ett försoningsmöte mellan CHE och qulturattackerarna (Schysst kamera, grabbar! (CHEs anm.)). (Allvarligt talat: Vi har ingen bild, eftersom filmen var ljusskadad. Sorry! (CHEs sakupplysning)).

Vad vill vi egentligen säga med den här artikeln? Ja, det kan man verkligen fråga sig. Med tanke på ett Emissionen den senaste tiden utkommit tämligen sporadiskt är det väl alltför optimistiskt att hoppas få se detta nummer före CHEs civilingenhärsexamen (och den är avlägsen, tro oss).

Så, vi kan väl summera vad vi uträttat under den gånga höstterminen (Nåja, det borde ju gå ganska så fort! (CHEs anm.)). S...

Nu, när det är gjort, kommer vi till det som alla har väntat på: Qulturattackerarnas Stora Gåtgissningstävling. Första pris är tio biljetter till Medea (parkett) den 2/11. OK, då kör vi:

Rätt svar skickas till emission.e.kth.se (sic!) (WOW! Vi har tydligen fått en egen dator! (CHEs anm.)) (Vi undanber oss dessutom en massa e-post som det bara står Det är... i (CHEs anm,.)). Vi har redan fått in några rätta svar och bland dem har vi dragit Ulf Wallentin, E-93, som helt riktigt hade gissat på CHE, CHE, respektive CHE. Grattis Uffe! (Det kan diskuteras (CHEs anm.)). Om någon av Emissionens medarbetare känner till vem denne Ulf är och var man kan få tag på honom, så var snäll och ta kontakt med oss (Jag känner då inte karln och vill inte ha med honom att göra heller! (CHEs anm.)).

Nej, allvarligt talat, vi hoppas att vi lurat några som aldrig varit på teater förut att upptäcka denna underhållningsform och att ni som kom på Indian Jöns-festivalen trivdes och hade det bra. (Vi är för övrigt mottagliga för smicker (Ansträng er inte i onödan, för all del (CHEs anm.)) över den fina dekoren, som tog 12 timmar att färdigställa och kostade Micke en veckas intensiv träningsvärk...). Vi vill också passa på att önska våra efterträdare lycka till (och se till att snabbt bli kompisar med näste CHE).

Tack och hej, saltgurka! (Jättekul, grabbar! Fyndigt! (CHEs anm.))

Micke,
Chrille
och Dum-Jonas (sic!)


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.