Emissionen Nr 7 1995: Redaktionssidan


Ledare

Jahaja. Så var det då dags för denna, min allra sista ledare. Jag ska försöka att vara så sammanhängande som möjligt efter ungefär ett dygns klippande och klistrande.

Vad bjuder då detta nummer? Framför allt finns där en del om Elektrosektionens 85-årsjubileum. Ni som inte var med behöver inte oroa er; det är bara fem år till nästa jubileum. Emissionen har gjort sitt yttersta för att täcka jublet så bra som möjligt. Har vi då lyckats? Det, kära läsare, är upp till er att avgöra, men personligen är jag nog ganska nöjd.

Jag har dock dessvärre även denna gång lyckats placera Västerås Ordförande på ett annat än optimalt ställe. Jag åberopar 26 timmars sträckjobb som skäl, och hoppas på förståelse.

Utöver jublet finns en hel del om SMusK, deras turné och deras nya CD. Dessutom har EESTEC Stockholm gjort ett resereportage. Stefan och Mattias har intervjuat Idde Schultz. Qulturattackerarna har återigen fabricerat lite lögner om både mig och tidningen (För klarhets skull kan jag informera om att jag och Qulturattackerarna är gamla n0llekamrater, och vi hatar alltså inte varandra, även om det kan verka så).

Jag skulle vilja tacka ett stort antal personer. Först vill jag tacka redaktionen för ett gott arbete. På grund av mitt, även i vanliga fall, dåliga minne väljer jag här att gå efter principen ingen nämnd-ingen glömd. Dessutom skulle jag vilja tacka mina kamrater i styrelsen för det år som varit, och det arbete vi uträttat. Det har varit både intressant och givande, så det är med blandade känslor jag lämnar över vid nyår. Jag skulle dessutom vilja önska min efterträdare lycka till. Jag vill också tacka den vitsomfrejdade Ion-secten för trevlig samvaro under året.

Ha det bra, allt väl, mossa grankott, nanoo-nanoo och krama varandra i trafiken,

Er avgående CHE,
Uffe


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.