Emissionen Nr 6 1995: Västerås


Liv i luckan!

Som nybliven ordförande i Västerås får man tillfälle att sätta an tonen, i både text och (sång).

Text och ton är det som står högst i kurs på en riktig gasque, vilket våra nyblivna Osquars och Osquldor tog fasta på vid vår sångargasque för ett par veckor sen.

Men hur att festa på bästa sätt finns ju olika förslag på.

Vingasquen som maskin ordnade här i Västerås hade väl snarast grundtipset Varför gå när man kan åka med farbror blå.

Nollegasquen

Själv hade jag tillfället att slinka in på något som kallas nollegasquen och fick där uppleva hur en samling människor fördubblades i ett enda slag. Hur detta gick till ska vi inte gräva mer i nu.

Hjärtligt välkomna in i E-sektionen vill jag säga till alla nya Osquar och Osqulda. Jag hoppas att ni kommer få ett par riktigt trevliga år här på elektro, både i Stockholm och här i Västerås.

Verksamheten

Verksamheten i Västerås är just nu delvis begränsad då vi ej har tillgång till en sektionslokal. Förhoppningsvis har vi snart en ny lokal där vi kan svänga loss vara lurviga, kroka armen och ordna andra aktiviteter som gagnar gemenskapen i sektionen.

Höstjubel

Inför hösten ser vi fram emot att deltaga i jubileumsfirandet i november på ett eller annat sätt, och alla andra festligheter som dyker upp på tapeten.

Nu när höstens mörka timma faller på och fönsterglasen imma i min vrå, jag trycka på min knapp och säga: God natt nu är jag matt.

Mycket kul och på återseende!

Martin Samuelsson Ordförande ViVet


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.