Emissionen Nr 6 1995: QulturAttack!!!


Varför är det så gott ...

... om Q? Qulturattachéerna fortsätter sitt Qorståg över Elektros domäner för att skänka frälsning åt de oqultiverade. Så rota fram mormors gamla teaterkikare och besök Kungliga Dramatiska Teatern för futtiga 10 bompers.

Gå på teater!!! Nu när terminen hunnit komma igång lite grann, hoppas vi att alla har upptäckt Qulturtavlan och alla de fina erbjudanden som vi prånglar ut. Alla har dock inte fattat riktigt allt (ta CHE till exempel, alla stav- och meningsbyggnadsfel i vår artikel i förra Emissionen var helt och hållet hans fel) (jAg frstår inte VaD Talr Omni (CHEs anm.)), så därför anser vi oss tvungna att göra några klargöranden angående Dramatenbiljetterna:

Rambo eller Shakespeare, det är frågan

Vi vill också passa på att uppmana fler av er att gå på teater. Teater är kul! Skillnaden mellan att gå på bio och att gå på teater är mindre än vad många föreställer sig (kanske är det alla usla skolteaterpjäser man tvingas se på låg- och mellanstadiet som dödar allt teaterintresse, vad vet vi...). Dessutom är det är roligare att se en bra teaterpjäs än Rambo Första Blodet 17, Under Belägring 5 eller Dö Hårt 7. När man kan se bland det yppersta svensk teater har att erbjuda på Dramaten för 10 malers, finns det ingen anledning att tveka! Några som fattat detta var de ungefär 150 förväntansfulla som skrev upp sig på intresselistan till Arne Anka. Vi jobbar i skrivande stund på att fixa så många biljetter vi kan, men tyvärr har Stadsteatern anslagit en omedgörlig ton, så det ser mörkt ut. Fast med tanke på Emissionens utgivingstider lär ni väl ha fått reda på resultatet av våra mödor redan när ni läser detta.

Qulturattack på nätet

Glöm inte bort vår WWW-sida! (Jo, gör det! (CHEs anm.)) Där finns information om alla qulturattackerarevenemang, recensioner av pjäser vi fixar biljetter till, lattjo bilder och intressanta länkar. En riktig guldgruva med andra ord. Kasta ut Elektros förstasida och låt qulturattackerarnas hemsida bli din startsida i Netscape i stället!

*Nyhet*

Sist men inte minst har vi beslutat oss för att införa en ny qulturverksamhet, till förmån för de E-Osquar och EOsqulda som spelar i något band eller orkester. Om ni vill ha hjälp att kränga biljetter så kan ni lämna några biljetter (och gärna någon affisch) till oss, så försöker vi göra reklam för er, samt sälja biljetter på vår ordinarie biljettförsäljningstid, det vill säga på torsdagar. Villkor är att vi kan lämna tillbaka eventuellt osålda biljetter till er och att ni inte kräver pröjs i förskott.

Jonas (e93_jhe),
Krille (e93_cja)
& Micke (e93_mam)


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.