Emissionen Nr 5 1995: Råkulturell sida


Qulturattack!!

Som alla vet är den genomsnittslige teknologens kassa sällan så där besvärande välfylld. Hur ska man under så kärva ekonomiska omständigheter kunna slappna av från långrandiga läroböcker och frustrerande föreläsningar, för att ta sig iväg till något kulturevenemang, eller – än dyrare – imponera på det motsatta könet genom att bjuda på någon speciell på teater? Men vad är väl detta?

Ett dammoln vid horisonten! Tre okända ryttare som galopperar fram med dragna linjer! Som tre räddande änglar kommer Elektrosektionens kulturattachéer till E-Osquars och E-Osquldas räddning (Åja, ta i lagom, va! (CHEs anm.)). Vilka är då dessa, frågar sig den nyantagne (och kanske några till)? Kulturattachéerna ska främja kulturen på E-sektionen (eller vad annat luddigt det kan tänkas stå i reglementet). I klartext är vårt mål att för en billig penning ge sektionens medlemmar möjlighet att gå på teater, bio, studiebesök och kanske lite mer. Och för att lösa det här med att imponera på det motsatta könet ska man givetvis kunna köpa biljetter även åt sitt sällskap.

Billig kultur

Eftersom den hemske chefsamatören (vi kan inte stava till chefsemitteur) tvingar oss att skriva detta redan i juni (Juryn torde bortse från det senaste yttrandet! (CHEs anm.)) har vi inte hunnit bestämma exakt vilka evenemang som blir verklighet, men så mycket är i alla fall säkert att vi som sig bör kommer att erbjuda tredje-raden-biljetter till Dramaten för det trivsamma priset 10 riksdaler. Närmare information kommer att komma i nästa nummer av Emissionen. Spana också in kulturtavlan i 12:an eller våra WWW-sidor, som finns under rubriken sammanslutningarElektrosektionens hemsida. Vi tar naturligtvis gärna emot förslag på aktiviteter från sektionens medlemmar. Det är bara att skicka e-post till oss eller hugga tag i oss de gånger vi visar oss livs levande på skolan.

Jonas (e93_jhe),
Krille (e93_cja)
& Micke (e93_mam)


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.