Emissionen Nr 4 1995: Ord för Ord


Ordföranden skriver åt massorna

Hej massorna. Jag hoppas att massorna njuter av de sista veckorna i skolan. Snart slutar vi nämligen.

[Bild]

Jag hoppas att ni gick på vårbalen. Den var verkligen mycket trevligt! Vinterträdgården på Grand Hôtel var enormt stämningsfull och pampig. Maten fullkomligt suverän. Faktiskt helt enormt god. Vinet likaså. Och vi fick fina presenter av våra gäster från Handels, Juridiska föreningen, Datasektionen och vår kära vänner i Västerås. Till exempel fick vi 300 (!) mycket snygga tallrikar av Christian Storck på Enea Data. Tack så hemskt mycket! Jag hoppas att de kommer att användas flitigt på fina kalas, och förväntar mig att de finns kvar om 50 år.

Styrelsen delade även ut ett silverepsilon till någon som verkligen förtjänade det: Nämligen Staffan Nypon Nyström. Han med PFF ni vet. Grattis!

Jag vill även passa på att tacka PR för den enormt fint arrangerade och genomförda balen samt efterkör. Enormt bra gjort. Tack ska ni ha.

SM

När ni läser detta har det varit SM. Jag förväntar mig att en stor del av massorna var där. Det var ju nämligen val-SM! Jag hoppas att ni är nöjda med den nya funktionärskåren. Och kom ihåg att det aldrig är för sent att komma och hjälpa till. Kom till mig om ni har någon idé eller vill hjälpa till, så ska jag se till att ni hamnar rätt i sektionens myriader av underorganisationer.

Saknad

Som ni kanske läst i tidningen har Hannes Alfvén gått bort. Han var en sektionens vitsomfrejdade sect-ion, och vi saknar honom mycket. Bland annat fick han Nobelpriset i fysik 1970, och så har han skrivit boken Sagan om den stora datamaskinen. Den var långt före sin tid och är du intresserad av att läsa den finns det några ex i Tolvan som man kan låna.

Jag hoppas att ni kommer att ha en underbar sommar. Det kommer i alla fall jag ha!

En något trött ordföranden,

Magnus


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.