Emissionen Nr 3 1995: SnoOrd


Mr SNO

Godmorgon kära teknologer.

Till våren 1996 kommer det att finnas en valbar miljökurs på fyra poäng. Denna kurs kommer till hösten 1996 att förläggas till det obligatoriska basblocket. Kursens utformning är inte klar ännu, men den kommer att vara starkt elektroanknuten.

Tentamina

Nästa år blir året indelat i fyra perioder. Antalet tentor per period kommer att vara fler än jag utlovade i förra numret. Vad som inte är klart ännu är om vi kommer att ha tenta i INDA-datalogi, numeriska metoder, elektrisk mätteknik och digitalelektronik.

Linjeutskottet

Vi beslutade att kursen krama din dator skall ge 1 poäng och vara obligatorisk för E95:orna. Vi beslutade om läro- och timplanen, dvs i vilka perioder kurserna skall gå. Inga större förändringar blev det. Ettan kommer att börja med algebra och envarre.

Funktionärsval

På terminens sista studienämndsmöte den 9 maj så skall följande funktionärer i studienämnden väljas: IS-nissa, TRIISar (10 stycken), årskursansvariga 1,2,3, ElVIS(p) samt kockar (2 stycken).

Kandidering

Kandidering sker genom anmälan på listor som kommer att sitta i Tolvan. Om du undrar vad dessa innebär så står det på kandideringslapparna. Du får gärna komma och prata med mig.

Fredrik Carlsson
StudieNämndens Ordförande
SNO@elixir.e.kth.se


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.