Emissionen Nr 3 1995: Funktionärer


Projekt Funktionell Funktionär

Då har vi åter kommit till den spalt där funktionärernas liv och leverne diskuteras. Sen förra numret har inga direkta flodvågor med åsikter ramlat in men jag vet att dom finns!

I ett nytt försök att frammana dessa tänker jag lite mer ingående gå in på några av de förslag som kommit fram. Läs och begrunda. Är det bra eller dåligt? Spelar det ingen roll? Går vissa saker inte att förändra? Nog finns Ni där ute, oavsett sektionsengagerade eller inte, som har en tanke. Även om det inte är en lösning på ett problem så är bara en formulering av problemet ett steg i rätt riktning. Tyck till, det är lätt i dessa dagar när internet bedövar vår vardag: pff@e.kth.se

Jag vill påpeka för dem som håller sig för att dela med sig av besk kritik, att kontot där mailen hamnar bara är mitt personliga. Ni kan därför vara säker på att ingen behöver få veta varifrån åsikterna kommer. Det viktiga är att det tycks !!!

FUNKPUB 25 APRIL !

Varför komma dit?

- Sektionens funktionärer berättar vad de gör och varför. Valberedningen är där och svarar på frågor om det kommande funktionärsvalet.

Men jag går ju i årskurs sju och tänker inte kandidera!??

- Då går du ditt bara för att träffa toktrevliga människor.

Men jag har ju inga kompisar och vill inte prata med någon!!??

- Det finns öl !!!!

Funkpub 25:e april – för alla E-teknologer, oavsett läggning ...

För att få funktionärer att umgås mer under givande former har två förslag kommit upp som ska testas i vår. Det första är en funkpub där funktionärer finns på plats för att förklara vad dom gör för andra sektionsmedlemmar. Detta avslappnade kör, som på kul kan liknas vid Armada, har två fördelar. Dels får presumtiva funktionärer en möjlighet att ta reda på om det verkar kul att vara funktionär – och i så fall vilken post som kan passa. Dels får funktionärerna en chans att göra något tillsammans och träffas i största allmänhet. Tror Du på idén?? Kom och testa själv den 25:e april!

Det andra förslaget är en form av fixarkväll som ligger efter maj-SM. Vitsen är även här av dubbel karaktär. Det ena är att det är ännu ett tillfälle för funktionärer att umgås, nu medan man utför sina vanliga funktionärssysslor – laga ploppomaten, sorterar fakturor, byta akvarievatten. Det andra är att den just nyvalde funktionären får ett tillfälle att träffa sin företrädare och få lite tips och tankeställare till dess det är dags att ta över i höst.

Avslutningsvis vill jag säga att en sammanställning av Enkäten hamnar på tavlan i tolvan vid ploppomaten.

Projektledaren


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.