Emissionen Nr 1 1995


Ledare

Hej alla Emissionens läsare! Tillåt mig först presentera mig. Namnet är Wallentin, Ulf Wallentin. Jag är E-93a, och blev på december-SM vald till chefsemitteur. Från och med nyår är det alltså jag som ansvarar för publikationen som Du just nu håller i din hand.

Till att börja med skulle jag vilja tacka alla sektionsmedlemmar för förtroendet. Sedan skulle jag vilja hälsa alla någorlunda nya emitteurer – Petra, Björn, Nicklas och Karl-Henrik – varmt välkomna till redaktionen. Tillsammans skall vi förhoppningsvis uträtta storverk.

En sak jag undrar är följande. Varför går tiden alltid så fort när undervisningen gör uppehåll och man ska försöka komma ikapp, och dessutom kanske hinna vila och samla lite krafter till nästa period? Och därutöver: om nu Cauchys integralformel är så bra att ha, varför är den så svår att förstå? Jag har ingen aning. Maila mig gärna om ni har det.

[Bild]

Hur ska det här gå? Fundersam CHE framför bit av djungel.

Jag skulle till slut vilja säga någonting, förhoppningsvis tänkvärt. Emissionen är inte bara redaktionens tidning, utan hela sektionens. Därför är det viktigt med feedback. Alltså vill jag uppmana alla som har synpunkter eller förslag att skicka dem till oss. Skriv! Tyck!

Ha're!

Che Ulf Wallentin

P.S. Undrar om vårt EU-medlemskap påverkar Log(z)'s analyticitetsområde. Nä...troligen inte, men man kanske får betala nå'n slags skatt om ens integrationsväg råkar korsa grensnittet.



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.