Emissionen Nr 1 1995: BandySM


Innebandy

En tidig vintermorgon samlades en hel hög morgontrötta teknologer utanför KTHhallen för att deltaga i sektionsmästerskapen i innebandy. Då vaktmästren tyckte sig ha gjort sig förtjänt av en ordentlig sovmorgon fick vi stå ute och frysa istället för att värma upp.

[Bild]

Efter någon timme lyckades dock karlaset kravla sig ur bingen och släppa in oss. Spelschemat blev fördröjt, men vad gjorde det väl det? Spel blev det till slut. Många hårda matcher tog plats under dagen. En del tog i för kung och fosterland för att komma vidare till slutspelet, andra lullade på i ett mer humant tempo. ELIN hade fixat till en heldag i hallen och de serverade lunch i 12:an. De som inte blev svettiga nog på banan kunde roa sig muskelpumpning mellan matcherna som en liten förberedelse inför en allt för avlägsen strandsäsong.

[Bild]

Förra årets styrelse gjorde en enastående strong insats och svävade snabbt och graciöst fram över planen och var enligt ryktet väldigt svåra att stoppa. Trots detta vann ej det favorittippade styret, det blev faktiskt inte ens slutspel. Vann gjorde nog Kalle och Hobbe.

Vi väntar nu med spänning på kommande mästerskap i andra grenar.

Anders


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.