Emissionen Nr 8 1994: OrdfOrd


Ordf & vice har ordet

Nu när året börjar lida mot sitt slut kan det vara dags att summera det som har hänt. Vi tycker båda att det har varit ett intressant och händelserikt år med både stora och små evenemang.

[Bild]

Till de verkligt stora måste man räkna flyttlasset från XIl:en tillbaka till 12:an. Det var kul att så många tog sig tid att jobba en hel vecka under sommaren för att Elektro skall få en fin sektionslokal. Och det fick vi ju! Ett annat stort och mycket lyckat arrangemang var vårens pampiga Nyårsbal i Gyllene Salen å Stadshuset. Det har vi PR att tacka för. Vi tror att alla som var där kommer att minnas det med glädje.

För övrigt anser vi att det har varit kul med så många gäster från andra sektioner och skolor på de stora kalasen. (Hoppas vår kassör håller med...) Förhoppningsvis kommer vi nästa år att ha mer tid att ägna oss åt representation på andra skolor och vi hoppas att vi får många med oss. (Maria säger att reklamen för kalasen sitter på styrets anslagstavla, så nu vill hon att alla går dit och tittar.)

Marodörer?

Något annat som också har hänt i år är att vi har fått en helt ny stadga med ett jättefint reglemente. Stadgemarodörerna, nej, vi menar stadgerevideringsgruppen har gjort en enorm arbetsinsats som faktiskt inte kan mätas i timmar utan snarare måste räknas i dagar eller veckor. Vi hoppas att den inte behöver ändras de närmaste åren. (Illvilliga rykten hävdar att reglementet redan är ändrat en gång och kommer att ändras igen inom en snar framtid...)

SM-premiär i 12:an

I år har dessutom världshistoriens första 12:an-SM hållits. I 12:an kommer, om vi får bestämma, men det får vi ju inte, alla framtida SM att hållas. Nästa gång ni får chansen att bestämma över sektionens öden och äventyr, (tex riva upp alla trevliga styrelsebeslut), är torsdagen den 8:e december. Vad som bl a händer då, är att en helt ny ordförande och vice kommer att väljas. Lite tråkigt blir det..., för oss alltså, för då måste man börja studera igen. Men okej då, vi får väl lämna ifrån oss våra poster. Vi hoppas att våra efterträdare kommer att få ett lika roligt år som vi har haft. För det har verkligen varit ett både kul och givande år!

Till sist vill vi tacka hela vår styrelse och att alla andra funktionärer för ett jättebra jobb och framför allt en vilja att slita när det som bäst behövs.

Till alla Elektriker vill vi nu önska:

God Jul och Gott Nytt År!

Mattias och Maria


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.