Emissionen Nr 8 1994: Ledare


Ledare

Så var det dags för årets sista nummer av Emissionen och mitt sista som chefsemitteur. Jag tycker att det har varit ett kul år och hoppas att det funnits något av värde i tidningen.

Det verkar som de flesta är ganska positivt inställda till emissionen om man ser på resultatet från sektionsenkäten. Bastard Operator From Hell fick dock mycket kritik. Den finns numera att läsa i sin helhet från vår mosaicsida.

Några tyckte att emissionen var för seriös och tråkig, så vi får försöka bättra oss där. Det får väl vara en utmaning till min efterföljare att vara rolig.

Mer debatt om treperiodersystemet önskades, så skriv om du några åsikter som du vill att fler ska få ta del av och lämna in det till oss. Man behöver inte vara emitteur för att skriva i emissionen!

Någon ville att emissionen skulle läggas ut på mosaic. Jag vet inte om vi missat att skriva det förut, men emissionen har funnits elektriskt tillgänglig sedan nr 5/94. Man kommer åt emissionens sida genom att klicka på sammanslutningar på sektionens sida. Man kan också skriva in url:en som står här till höger (raden som börjar med http://).

Det fanns många fler bra kommentarer och vi ska göra vad vi kan för att göra er nöjda.

Nog om detta.

Jag vill tacka alla som hjälpt till med tidningen i år och önskar nästa che lycka till!

Tack för mig.

Che


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.