Emissionen Nr 8 1994


... och Amse pustar ut

Puh, pust, stön, stånk. Nu är Armadan slut och jag med den.

[Bild]

Ett jättetack till alla som ställde upp som företagsvärdar. Utan er fina hjälp så hade vi i ArmU brutit ihop för länge sen. Det tar onekligen på krafterna att fixa nordens största rekryteringsmässa, men allt verkar att ha flutit till såväl företagens som studenternas glädje. Intresset var stort från bägge håll och förhoppningsvis hann ni alla gå åtminstone ett varv i kårhuset och KTH-hallen och sno åt er kolor, pennor, ölöppnare och anställningskontrakt.

ABB populärast

ArmU har just påbörjat lite utvärderingar för att se vad folk tyckte var bra och dåligt. I den enkät som delades ut till besökande teknologer kom ABB in på första plats som populäraste företag och som god tvåa klämde sig ÅF in. Mer detaljer om vad folk tyckte och tänkte om Armadan får anstå till nästa Emission. Tyvärr blev det inte så många utländska företag på Armadan, men till nästa år så kanske EU-medlemskap m.m. gör att intresset för svenska civilingenjörer ökar även hos företag utanför vårat lilla avlånga land.

Många nya n0llan

Eftersom jag har så lite att göra (bara fem tentor i jul) har jag dessutom varit på Sacos internationella studentmässa och träffat en massa blivande E-osquarulda, intresset var stort från gymnasieeleverna.

Just nu koncentrerar jag mig dock mest på dalaresan som går av stapeln 1-2 december. Detta blir det sista jag gör som Amse innan det blir dax att lämna över till någon annan som får överta nöjet att göra roliga arrangemang där teknologerna ges chansen att träffa sina blivande arbetsgivare. Väl mött i tentasalarna efter jul och titta inte för djupt i glögg-grytan nu bara.

Frågor, undringar och kritik över arbetsmarknadsarrangemang mottas gärna på mail: johan1@e.kth.se.

Eder Amse, Johan Lindberg


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.