Emissionen Nr 7 1994: Snoord


SNO informerar

Hej. Jag har under den senaste veckan fått frågan vem som får gå på studienämndsmöten? Svaret är enkelt: Det får alla som är inskrivna på elektro och vill.

[Bild]

Esn-möten är ingen KFIB (KlubbenFörInbördesBeundran) det är KFSNOB (Gissa vad det kan betyda.). Kursnämndsmöten har man med föreläsare och på ESN-möten diskuterar man allmänna problem som tex vad vi tycker om 3- perioderssystemet eller om det har varit problem i en speciell kurs. Det har varit svårt att få gehör för sin konstruktiva kritik men det brukar alltid gå att få hjälp "uppifrån".

UU

Nu har verksamheten kommit igång på riktigt. En av huvudfrågorna just nu är resultatet för ettan93. Vi har tillsatt en arbetsgrupp som skall försöka ta fram möjliga orsaker till att hela nästan hela ettan-93 på teknis fick så dåligt resultat. Vice rektor för grundutbildningen, Gunnar Swedberg, har även uppmärksammat det dåliga resultatet och han har kallat till ett möte 21 nov. Till detta datum skall vi förhoppningsvis ha kommit fram till ngt i arbetsgruppen.

Utvärderingen av Elektro

Enkäten som jag delade ut är klar och sammanställd. Resultatet finns publicerat i denna tidning för de som är intresserade.

Daniel


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.