Emissionen Nr 7 1994: Ordford


Ordford

Hej på er, hoppas ni ser fram emot den kommande tvåveckors tentaperioden lika mycket som jag. (Äntligen lite ledig tid från alla lektioner, så att man kan studera ifred.)

[Bild]

Själv hoppas jag att krokodilsyndromet inte uppkommer lika mycket som i våras. För er som inte läste Emissionen i våras kan jag berätta att krokodilsyndromet går ut på att TENTAN mot slutet av veckan kommer likt en krokodil och drar ner dig i ångestträsket och där kväver dig långsamt. Men det kommer inte och hända nu när man bara har fyra ordinarie tentor på två veckor.

Kandidera mera

Nu är det dessutom dags att kandidera som funktionär till nästa år. Vi i valberedningen söker ca 70 arbetsvilliga Teknologer som vill axla ansvaret att vara Elektrosektionens hjälpredor på alla sätt och vis. Så kandidera mera. Gärna till styrelsen. Har ni några frågor så fråga oss i valberedningen eller dem som har posten just nu.

Under tentaveckan kommer ni dessutom att konfronteras med Sektionsenkäten. Fyll i den för det är vårt ,styrelsens, nya grepp att få in information om vad ni vill att vi skall syssla med i framtiden.

Välgörenhet

Sakerna till Tuzla kom iväg i tid. Vi ringde biståndsorganisationen en onsdag för någon vecka sedan och fick veta att lastbilen skulle gå iväg på fredagen. Så då var det bara att rusa iväg och köpa böcker och block för pengarna vi fått in. Kårbokhandeln gav oss rabatter och kom dessutom med förslaget att vi skulle försöka få bort momsen, dvs ytterligare 20 % rabatt. Så om vi har tur kommer vi ha ytterligare några tusen att handla för.

Läs och begrunda

Till slut vill jag bara fråga hur mycket Eivor Lilja vet om sektionslivets många aktiva tjejer, och hur mycket vi förtrycker dem. Vill ni veta något om vad hon tycker så läs KTH-Nytt. Den finns på kåren utanför KårX.

Lev väl och lycka till på tentorna.

Mattias


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.