Emissionen Nr 7 1994: Ledare


Ledare

Äntligen är de här! Tentaveckorna som vi längtat efter hela terminen är över oss. Nu skall vi få visa hur mycket vi har tillgodogjort oss all den kunskap föreläsarna förmedlat.

[Bild]

Vi skall få visa hur bra det går att plugga in 12-13 veckors studier på nio veckor och tenta av allt på två. Jag hoppas att det trots denna något mindre smarta uppläggning går bra för er. Systemet är väl förmodligen orsaken till E-93:ornas lite mindre lysande resultat förra året. Det verkar ganska konstigt att genomföra treperiodersystemet för hela teknis när man uppenbarligen inte har utvärderat resultat av det. Dåligt reultat verkar ju vara genomgående för alla sektioners ettor förra året. Det periodlösa systemet som vi E-92:or fick läsa efter i ettan och tvåan har ju heller inte utvärderats vad jag vet. Vi hade väl iochförsig inte heller något lysanderesultat, men det var något bättre. Vad tycker du om systemet? Gå på studienämdsmötet och ventilera dina åsikter.

Sart är det dags att rösta också. Vi hade tänkt ha med intervjuer med debattanterna som skall uppträda i F1 till veckan, men de har inte behagat svara på den förfrågan som Mattis skickade till dem, så därför kommer vi inte att skriva något djupsinnigt om EU alls i det här nummret. Det finns så många andra som orerar om det så Du klarar Dig säkerrt bra ändå.

Hoppas du klarar dig bra i tentaveckorna också!

Ha det bra!

Che


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.