Emissionen Nr 6 1994


Ord För Ord

Hej igen, hoppas ni mår bra efter alla festigheter. Då menar jag speciellt n0llegasquen som var ett sju särdeles party. Tyvärr var jag tvungen att åka hem tidigt i år, vid tre-tiden, men då var det räjält trångt på dansgolvet. Jag hoppas många stannade kvar till frukost.

Under n0llegasquen hände det som vanligt mycket trevligt. Bl.a. delade styrelsen, genom mig, ut två stycken Silverepsilon. Det första gick till en person som faktist skulle ha fått det redan på Vårbalen. Mats Nordqvist, E-90, fick mottaga ett Silverepsilon för sitt myckna slit inom Studienämnden, bl.a. som SNO, för att våra åsikter skall bli hörda på instutionerna. Styrelsens andra Silverepsilon gick till en i hösta grad övermeriterad E-Osquar. Magnus Lindell fick mottaga sitt Silverepsilon för sin stora insats för sektionen. Vi hoppas att han lyckas med det uppdrag han nu gör för sektionen lika bra som de tidigare. Dvs infiltrera vårt kansli så att de blir ännu välvilligare och mer givmilda än nu. (Det är inte lätt.)

För att gå över till något helt annat. Jag hoppas att ni inte missade SM den 11:e oktober. Om ni var där så vet ni att vi valde en sammankallande för SBK, SångBoksKommittén. Jag kan tyvärr inte tala om vad personen heter eftersom det här skrivs ett par dagar innan själva SM. Dessutom valde vi val- och budetberedning. Dessa kommer att jobba fram till december-SM med sina resperktive uppdrag. Vi i valberedningen, (jag sitter med där), ska ta fram funktionärer för nästa år. Några är halvårsposter, som t.ex. Cigarettflicka, och några sitter ett helt år, som t.ex. Ordförande. I år så väljs Ordförande, SNO, Sture och vice Orförande lite annorlunda än tidigare. Dessa ska nämligen direkt in i Fullmäktige på Kåren och därför börja väljas en vecka innan SM genom urnval i Tolvan. Valet kommer att avslutas på SM och där kommer rösterna dessutom att räknas så att vi får veta vilka som blivit valda innan kvällen är över. Mer om detta kommer berättas senare när jag vet mer. Man om ni vill kandidera så är det bara att ta en "Jag vill kandidera lapp" och lägga i lådan i Tolvan.

Må bra

Mattias

PS Tolvan är vår nya fina sektionslokal, var rädda om den!



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.