Emissionen Nr 5 1994: Västerås Ordf


Västerås ordförande

Jaha, nu har skolan börjat. Här i Västerås har vi nöjet att få börja terminen i nya lokaler på nya högskolan och jag måste få tillägga att lokalerna verkligen är helfräscha.

Sommaren har, vilket jag antar att de flesta lagt märke till, varit otroligt, nästan på gränsen till outhärdligt varm. Men visst var det underbart att ägna eftermiddagarna till att svalka sig i 24-26 gradigt vatten och att mellan doppen äta en oootroligt god glass. För att tala om glassar så fanns det en hel del intressanta nyheter på den fronten, vilka ska jag inte ta upp här. Som tillägg vill jag säga att jag har i alla fall garderat mig mot en varm sommar nästa år, jag har köpt en ... takfläkt.

Det är så himla skönt och den kommer att komma till användning även under vintern. (I alla fall enligt broschyren.) I mitten av september så ska vi flytta in i vår nya lokal och när vi har flyttat in och fått ordning på allt så ska vi naturligtvis ha en invigningsfest där vi hopopas att några ifrån Stockholm kan komma. För de som varit i vår gamla lokal och kommer ihåg hur den såg ut kan jag tala om att ni kommer att märka av en avsevärd förbättring, för att inte säga en oändlig förändring.

Varma hälsningar

Stefano Castagna E-93


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.