Emissionen Nr 5 1994: Vica Ord


Vica Ord

Först och främst vill jag hälsa alla nyantagna och 3:or från Västerås varmt välkomna!!

[Bild]

Nu är den trevliga hösten här igen och speciellt förnämlig vill jag och ytterligare tre styrelsemedlemmar hävda att september månad är. Vi tycker alla fyra om tårta!!

I tid?

Terminstarten betyder att jag återigen skall komma in i alla rutiner, dvs att fortsätta de idoga försöken att passa åttaföreläsningarna. Hittills har jag lyckats prestera det inte allt för skamliga resultatet att kommma i tid i så mycket som femtio procent av fallen. (Dock har bara två lektionsdagar förflutit.)

Ännu bättre!

Men med en nyrenoverad 12:a fylld av kaffemaskiner, yoghurt och mycket annat som vårt Källeri frestar oss med är jag övertygad om att prestera bättre resultat än någonsin. Detsamma kommer nog även vår Källarmästare kunna göra...

Kalas?

Inbjudningar till kalas har redan börjat komma vilket kanske inte ter sig helt orimligt. T ex beskriver Väg & Vattens krönikor Elektrosektionen som "ett mycket muntert innehåll med vilka vi inte önska stöta oss med i onödan."

På glid!

Y-sektionen i Linköping vill att vi redan nu skall planera in ett besök till deras VSR, Valla Saucer Rennen, - en årlig pulktävling som går av stapeln den 16 februari.

Perkele?

För de som känner att de inte riktigt hinner med att åka iväg till andra skolor, men ändå vill träffa teknologer utanför KTH, kan jag varmt rekommendera ett på elektro snart kommande kalas - SIK-GASQUEN!!! Om inte några förhinder uppstår kommer kalaset att hållas den 21 oktober. Då kommer återigen femtio stycken elektroteknologer från SIK i Finland på besök. Ett kalas man inte bör missa!!!

Till sist!

Till sist vill jag tacka Flyttstaben som tillsammans med alla flyttgrupper (Funkrumsgruppen inte att förglömma) har gjort ett enormt arbete för att få 12:an så fin som den har blivit.

Ett alldeles speciellt tack vill jag faktiskt rikta till Flyttstaben för det utomordentligt fina priset som jag m fl förärades med då vi lyckats lösa deras nog så knepiga rebustävling. Priset är ett verkligt minne varför jag utan tvekan kan lova att jag aldrig kommer att glömma vilka ni är som skänkte det till mig... Finns det fler?? Med hopp om en förträfflig höst

Eder viceordf Maria

P.S Alla aktuella inbjudningar sätter jag upp på styrets anslagstavla i 12:an.
D.S



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.