Emissionen Nr 1 2003: Bland TV-spel och fyrkantiga ögon


TV-spelsföreningen

TV-spelsföreningen samlas då och då för att spela tills ögonen blir fyrkantiga.

[Bild]

Elektros egen tv-spelsförening, The Gaming Group, är ett gäng spelintresserade E-teknologer som ordnar speldagar och kvällar. Antingen i tolvan, på ett spelcafé t.ex. Matrix eller någon annan passande lokal. Ett studiebesök vid något spelföretag är också ett framtida projekt. En annan sak som är på gång är omvandlingen från en sektionsförening till kårförening, som kommer att ge alla intresserade teknologer på KTH möjlighet att vara med.

Gaming Groups ordförande, Johan Leinonen, och vice ordförande, Andreas Ziethén, ordnade på lördagen den 8 februari en heldag för data- och tv-spel i tolvan. Dagen började redan från klockan 12 och slutade vid 1 på kvällen. Alla som ville hade möjlighet att ta med en egen dator för att koppla ihop den till det nätverk där olika matcher utkämpades.

De som inte hade den möjligheten kunde ändå ha en rolig dag. Två spelkonsoller med möjlighet till spel för 4 deltagare samtidigt fanns där vid två tvskärmar. Några av de bästa och mest kaosartade matcherna utkämpades i Smash Bros Melee till Nintendo GameCube. Till de törstiga spelarna såldes också cola. Ett litet avbrott i spelandet var finalavsnittet av Robinson.

Johan Leinonen
Gaming Groups ordförande


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.