Emissionen Nr 6 2001: Vem är det som styr???


Det är ju vi som styr

Styrelsen presenterar ... Styrelsen! <styret@e.kth.se>, glöm inte det!

Ordförande

<eordf@e.kth.se>

Det har ryktats att ordföranden för Elektrosektionen under året 2001 heter Torbjörn Abrahamsson, men brukar gå under namnet Tobbe som till mångas stora förvåning alltså inte står för Tobias. Han lär visst ha börjat på Elektro någon gång i forntiden, närmare bestämt 1996. Ett illvilligt rykte säger även att han samtidigt försöker att klara av ett par kurser. Kan detta lyckas? Ursprungligen har denne 27- åring sina rötter i det stolta Wermland, men har av diverse olika anledningar konverterat till typ en fullfjädrad Stockholmare, ba! Nu bor han i en av SSSB s bostäder i Sätra tillsammans med sin söta flickvän.

Vice ordförande

<evordf@e.kth.se>

Hej! Jag heter David Möller, och är vice Ordförande på Elektrosektionen. Som vice Ordförande är det mitt ansvar att hjälpa Tobbe med hans arbetsuppgifter samt vara styrelsens representant i valberedningen. Jag har tidigare varit engagerad främst i mottagningen, var med i DKS i höstas och var Förfadder förra året, något som har varit väldigt roligt. Jag hoppas att alla, särskilt alla nyblivna ettor, förstår hur fantastisk Elektrosektionen är och hur kul man kan ha det här. Jag hoppas att ni engagerar er och får det minst lika roligt som jag har haft det under mina år på KTH. Vi ses!

Amse

<amse@e.kth.se>

Det här är Joar Jacobsson, han jobbar på kontor. Han fyller 25 i mars, och har 45 i skor. Det här är också Joar, i Joars fantasi. Ju mer han tänker på det, ju yngre vill han bli. För tänk om han var tio eller kanske sju. Då skulle han va ute och leka nånnting nu. Så brukar Joar tänka när han sitter på sitt kontor. För han är faktist farbrorn som inte vill va stor. Ja, han är faktist farbrorn som inte vill va stor.

Nummer ett

<ettan@e.kth.se>

Hej på er, det är jag som är nummer ett . När den förra presentationen skrevs, i början av året, visste jag inte mycket om vad som väntade mig. Styret 2001 visade sig innehålla en samling glada och roliga teknologer, vilket har gjort tiden som en del av styret till en tid att minnas (och än är det inte över). Jag läser andra året. Förutom en del av styret var jag även superfadder för en underbar spexgrupp under årets mottagning. På tiden-utanför-teknis bor jag i studentkorridor och praktiserar, som så många andra studenter, levnadssättet compact living . Det är inte allt som är värt att veta, men nu får det räcka .../Anders Karlsson

Kassör

<ekassa@e.kth.se>

Hej allesammans! Mitt namn är Jenny och jag är sektionens kassör i år. Det innebär att jag har hand om alla pengarna, ser till att budgeten följs någotsånär och att allt blir bra bokfört. Dettaär mitt andra år i styrelsen, förra året satt jag som sekreterare. Jag började min karriär på sektionen 1997, då som källerist. Jag hoppas att alla ni ettor kommer att åtminstone prova på att engagera er i sektionen, och att ni kommer att ha det lika roligt som jag har haft det. Om inte annat hoppas jag att ni provar på att gå på ett Sektions- Möte, och gör er åsikt hörd. Vi ses!

Ambassadeur

<ambassadeur@e.kth.se>

Hejsan. Rickard heter jag och är Ambassadeur. Det betyder att jag har hand om kontakter med andra sektioner och skolor, t.ex. SIK i Finland. Bland mina uppgifter ingår även att hålla koll på diverse ordföranden på sektionen och, ibland, hålla tal som de inte klarar av. Jag delar även det ironiska ansvaret i styrelsen med till exempel David. När jag inte styr sektionen så kan man hitta mig ute med en kamera eller kanske, eventuellt i mörkrummet i Q-huset. Att jag har märklig musiksmak tillbakavisar jag å det bestämdaste. Något som däremot stämmer är att Tobbe heter Tobias ...

sekreterare

<esekret@e.kth.se>

Tjena! Jag heter Peter Svahn (e98) och är pappersexercisansvarig här på Elektrosektionen. Med andra ord så är det jag som är sekreterare i styrelsen det här året. Jag ser till att aktuella protokoll från SM, SÖT och SR alltid finns tillgängliga på styrelsens anslagstavla och på sektionens hemsida. Om det är någon som behöver ett utdrag ur ett SM-protokoll för att till exempel få tillgång till något postgirokonto, så ska ni prata med mig. Jag är inte bara sekreterare utan även Västeråsarkontakt, som är en inofficiell post och inte finns på papperet. Som en sådan kontakt så sköter jag helt enkelt kontakten mellan E-sektionen och våra systrar och bröder i Västerås. Jag vill avsluta med att hälsa ca 30 västeråsare välkomna till 3:an här på KTH och hoppas att den första perioden här har fungerat bra.



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.