Emissionen Nr 4 2001


Motionera mera

Idrottsledaren informerar

Jag vill bara skriva och berätta vad som är på gång inom idrott på sektionen och slå ett slag för elektromästerskapet i HOCKEYSPEL, DART och FLIPPERSPEL om vi får ett nytt efter inbrottet. Detta evenemang går av stapeln torsdagen den 17/5 i tolvan. Jag har bokat från 17:00 och framåt, vi får se hur länge vi kör beroende på hur många som kommer. Det skulle vara bra om jag fick ett hum i förväg om ni är intresserade, troligtvis blir det gratis deltagande eller en ytterst liten anmälningsavgift i stil med 5-10 kr för ev. priser. Flippret kommer kosta att deltaga i även det till Självkostnadspris...

Övriga arrangemang

Den 21/5 ordnar IT en PAINTBOLL-dag för alla intresserade från alla sektioner. Minsta pris för deltagande är 250 kr. I det priset ingår 50 bollar, vapen och skyddsutrustning. Anmälan måste in snabbt, senast den 15/5.

Den 20/5 är det KTH-Mästerskap i FOTBOLL! Deltagande är så klart gratis och tävlingen kommer gå på gärdet bakom filmens hus (eller vad den nu heter...) kl 14.00. Varje sektion får ställa upp med max två lag. Reglerna är enligt följande: 7 spelare på plan varav två tjejer (lagen får vara större än 7). Lagen ställer upp med en domare till matchen efter. Kom igen, det är KTH-mästerskap och vi skall väl vara med?? Anmälan till mig senast 14/5.

Bergsklättring

Jag har funderat på om vi kanske skall åka ut en helg över dagen eller campa i skärgården åt Tyresöhållet och KLIPPKLÄTTRA innan sommarlovet börjar. Finns det något intresse för en sådan grej? Jag har klättrat litegrann och har sele, rep, karbiner, slingor och skor, och det skulle vara bra om det fanns någon mer som har utrustning som följer med, men min förhoppning är att även nybörjare som aldrig/någon gång har klättrat får följa med. Behöver jag påpeka att säkerheten kommer först? Jag är öppen för förslag om när och var, vi behöver inte vara i skärgården.

Till hösten

Vad händer då nästa år? KTHHallen kommer byggas om och därför kommer Elektrotiden påverkas marginellt. Tiden är från och med nästa termin flyttad till onsdagar klockan 17.00 - 18.00 Lite tidigare, men som sagt, det var det vi fick.

Tietoenator kommer kanske sponsra en stor innebandyturnering mellan de tekniska högskolorna som kommer gå av stapeln i stockholm förhoppningsvis. Detta kommer eventuellt bli ett återkommande evenemang. En turnering mellan handels och KTH kommer även eventuellt att genomföras nästa termin på hösten Det var nog ungefär det. Då får jag tacka för mig

Mikael Eklund
Idrottsledare


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.