Emissionen Nr 3 1995: StURe och SNO


StURe är en Jenny

Här kommer lite studiesocial information.

Hela sing-sing planeras byggas om under sommaren. Alla institutioner kommer flytta ut för gott. Istället kommer det bli lektionssalar i hela Sing-Sing.

Vykortskampanjen

Bravo!!! Minst 40 000 protestvykort angående CSN-kortet kom fram till regeringen. Förra gången man hade en liknande kampanj kom ca 30 000 vykort fram. Då backade regeringen och CSN-kortet fick vara kvar. Vi kan bara hoppas att det går lika bra den här gången.

CSN flyttar

Från och med i höst kommer alla KTHs studiemedelsärenden handhas i Sundsvall.

Eftersom CSN kan vara ganska svåra att nå på telefon kommer förhoppningsvis en handläggare med beslutsrätt att finnas på KTH ibland. Mer info om det i nästa nummer.

Datorer och jämställdhet

Studiesociala utskottet på kåren (som jag sitter med i) har fått i uppdrag av fullmäktige (kårens "riksdag") att utarbeta förslag på två åsiktsprogram. Dels ett angående datorfrågor och ett angående jämställdhet (t ex vad vi tycker om positiv särbehandling). Har du några funderingar eller förslag på hur kåren ska tycka i dessa frågor är det NU du ska skrika till. Snart är det kanske för sent. Beslut hur kåren ska tycka i dessa två viktiga frågor tas i fullmäktige.

Är du pratglad?

Gillar du mat?

Intresserad av studiesociala frågor?

Kan du avvara en kväll i månaden?

DÅ SKA DU ABSOLUT VARA MED I STUDIESOCIALA GRUPPEN PÅ ELEKTRO.

Just nu behöver vi en av varje av dig som går i ettan och tvåan. Vi kör med principen Först till kvarn... så det enda du behöver vara är snabb. Intresserad eller vill du bara veta mer. Hör av dig till:

Jenny Brunnberg
StURe@elixir.e.kth.se
tel 08/ 744 0889

Er StURe och tillika elevskyddsombud, Jenny e92
StURe@elixir.e.kth.se


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.