Emissionen Nr 8 1994: Källeriet


Svar på tal och tack

Vi har nyligen haft en enkät ute som alla E-teknologer kunnat svara på. Källeriet fick in lite kommentarer som jag tänkte svara på här.

Först vill jag säga att det var väldigt roligt att vi fick lite frågor och tips. Det är alltid lika spännande att få höra vad folk tycker. Jaha. Då börjar vi:

Källeriet borde sälja i Q-huset också!

Problemet med att sälja i Q-huset är att det springer så mycket annat löst folk där Risken är överhängande att svinnet blir oss övermäktigt.

Källeriet borde ha Bounty.

Det kommer. Det råkar även jag tycka är väldigt gott!

Det enda riktigt matnyttiga källeriet serverar (mackor) är det enda som är dyrare än ute i handeln (16 kr mot ca 14 kr). Varför? Men visst är kläggbollarna goda och en attraktor till 12an.

Tja. Jag köper mackorna för 14 kr. Problemet är att alla inte betalar för vad de tar. Min erfarenhet är att ca 20% marginal på inköpspriser är vad som krävs för att gå runt. Tyvärr. Apropå matnyttigt: Men ta en titt i frysen. Vi har allt från pajer till sniglar!

Källeriet - Gott!

Kul att höra. Beröm gör en alltid glad.

Källeriet: Det finns kanske alternativ till delicatosnusket! Omväxling förnöjer?!

Jag försöker hålla ett så brett sortiment jag kan och orkar. Tyvärr är det väldigt bekvämt med Delicato. De är billiga, har ett brett sortiment och levererar till dörren. Men vi har ju även färskt bröd från Tidermans, färska mackor, frukt, ibland yoghurt och allsköns delikatesser i frysen. Sniglar till exempel. Föresten, har du provat Delicatos torra kakor. Inte alls dumma om jag får säga det själv.

Källeriet och PR är jättebäst!

Jättekul att höra. Det finns idolaffischer att köpa till självkostnadspris.

Mer mindre källerisaker, typ kakor, godis. Särskilt nu när plopp/ cigarret-automaterna är så vanskötta.

Jag tycker inte att automaterna är vanskötta. De var tomma under tentaveckorna, men man kan knappast förvänta sig att funktionärerna skall jobba under dessa veckor. Om du tittar i automaterna finner du säkerligen mycket smått och gott att välja på.

Väldans görbra!

Det glädjer mig att höra. Jag försöker göra mitt bästa.

Jaha. Det var alla kommentarer jag fått. Jag hoppas att ni är nöjda med svaren. Ta gärna kontakt med mig om det är något ni undrar över, eller kanske vill ändra på. Men det bästa sättet att få något gjort är att göra det själv. Kandidera mera!

Jag vill passa på att tack för mig och resten av källeriet. Året (halvåret för resten av gänget) har varit kul och jobbigt. Det verkar som det stora flertalet är nöjda och det gör mig glad. Jag önskar min efterträdare lycka till.

Ödmjuka hälsningar
Eder navelsträng,
Magnus Almqvist <e92_mal>


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.