Emissionen Nr 6 1994: PRe²


Flickor och Baileys!

Vi skriver den 16:de september u.n.å. 1994 (bt) och e² har PRe, vilket givetvis kallas PRe². Samtidigt har det utlysts världsmästerskap i Baileyshäf. Det var tänkt att det skulle bli två paralella mästerskap, för proffesionella resp. amatörer, men p.g.a. lågt deltagarantal uppskjöt tävlingsledningen amatörmästerskapet till ett senare tillfälle.

Personalen och biran är som väntat snygg resp. billig och maten är utsökt. Häfvarne gör sig redo inför häfvet. Spänningen är olidlig, kommer det kanske att sättas något nytt rekord under tävlingen, Elektriens lag lär vara i toppform. Tidsdomaren kontrollerar uret en sista gång, Baileysen tas fram och häfvet skall strax börja.

[Bild]

e² é grejer! Många söta tjejer ...

Häfvarne är redo, klockan startas och häfvet börjar. Skålarna avlöser varandra i exakt lagom takt, detta är världsrekordtempo! Av de skålar som utbringas kan nämnas skålarna till Elektrosektionen, E-Osqulda och barbyggarna. Så utbringas den femte och sista skålen, klockan stannar på 19 minuter och 52,7 sekunder, värdsrekordet är ett faktum.

Omedelbart efter tävlingen samlas en grupp delegater för en omfattande revidering och i många drag förbättring av tävlingsreglerna. Nya distanser och ett helt nytt poängräkningssystem införs. Samtidigt utses vinnaren i klassen Bästa skål; Magnus Danielson med skålen för E-Osqulda, vilket också det, är ett nytt världsrekord.

Tävlingen har givetvis lockat en mycket stor publik och något senare utföres ett mycket eminent öfvningshäf tillsammans med en nytillkommen amatör, Christin Wendel, en västgötska från Falbygden med mycket goda förutsättningar för ett senare proffsengagemang.

Samtidigt fortsätter PReet med disko. Musiken är både bra och välblandad. Baileyshäfvarne utser Gimme, gimme, gimme med Narada Michael Walden till åttiotalets största slagdänga.

Säkerligen har ni läsare undrat om reglerna vid Baileyshäf och de är i korta drag följande:

Den som vill veta mer om Baileyshäfvarne och tävlingsreglerna är synnerligen välkommen att läsa vår Mosaicsida, under Sammanslutningar, under E-sektionen.

Text: Andreas
Bild: Anders


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.